Kildeliste

Bølgen, Tordis (2004):  Kaker og desserter. Cappelen forl.

Ulltveit, G. (1999):  Korn og baketradisjoner. N.W. Damm og sønn.

Osa, H. og Ulltveit, G. (1993):  Norsk mat gjennom tidene.  Teknologisk forlag.

Sæther, N. G. (2001):  Hjertet i folkekunsten.  N.W. Damm og sønn.

Winsnes, H. (1845):  Lærebog i de forskjellige grene ..  http:/www.dokpro.uio.no/litteratur..

Erken, H. S. (1951):  Store k0kebok.  H. Aschehoug & co.

Notaker, H. (1993):  Ganens makt. Aschehoug forlag.

Hovig, I.E. og Notaker, H. (2004): Store norske kokebok og Appetittleksikon.

Kunnskapsforlaget/Gyldendal fakta.

Norges Bondkvinnelag (1992): Norsk mat.  Landbruksforlaget.

Grøn, F. (1942):  Om kostholdet i Norge fra omkring 1500-tallet og opp til vår tid. Eget forlag.

Forbruker rapporten, publisert dato 04.2001:

http://forbrukerportalen.no/tester.Vaffeljern

Henkel, Ellen N. (2003):  Wunderbare Waffeln. Klartext Verlag, Essen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: