Ingredienser:
![]() |
- 1 ½ dl hvetemel
- 1 ½ dl sammalt hvete, fin
- 1 dl havregryn
- ½ ts salt
- ½ ts bakepulver
- 4 dl melk
- 2 stk egg
- 2 ss smør
Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Tilsett melk, egg og smeltet smør, og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp. La den svelle i 15 – 20 minutter.
Stek vaflene og legg dem oppå hverandre etter hvert som de er stekt.
Stek vaflene og legg dem oppå hverandre etter hvert som de er stekt.
Vafler egner seg godt til frysing og de tiner raskt. Vaflene kan også brukes som et alternativ til brød i matboksen.
<br>
Forslag til pålegg
Ost og skinke
Smøreost og paprika
Kaviar og cottage cheese
Kaviar og egg
Smør, ost og agurkskiver
Brunost
Foto: http://www.melk.no