Med hjerte for VAFLER

Opplysningskontoret for brød og korn (http://www.brodogkorn.no/) har vært på besøk og laget vafler og flott sak om Vaffeldama i Elverum:

«Vaffeljernsamling på Elverum

Gyda Lømo Fjeld bor på Nordby i Hernes ved Elverum, og har landets største samling av vaffeljern. De fleste av våre vaffeloppskrifter er testet og fotografert på Gydas vaffeljern.
Gyda forteller at interessen for vaffeljern startet i 2006 da hun var innom en antikvitetsmesse og kom over et gammelt hjertejern. Jernet ble aldri kjøpt, men etter hvert har det kommet mange gamle jern til gården.

Gyda kan stolt vise fram forskjellige vaffeljern, og en kan se hvordan vaffeljernene har forandret seg gjennom tiden.»

Les hele saken HER
Denne bloggen er laget i samarbeid med medianova.no

en kommentar

  1. For ei flott side! Denne skal jeg tipse mor om. Vi har flere gamle vaffeljern, og på hytta har vi murt opp en egen ovn ute for å legge vaffeljernet i.

    Ble lenket over på siden din via Geir, som jeg har spilt revy sammen med. Der var oppskrift på belgiske vafler. Jeg har og slikt jern, og har prøvd noen oppskrifter. Alle blir gode men myke vafler. Har du oppskrift på vafler i slikt jern som blir sprø slik de du noen ganger får kjøpt på bakerier???????

    jeg har og ei fin oppskrift på brød bakt i vaffeljern. Fint på tur med vaffeljern for bål!!!!!! Du kan gjerne få den hvis du ikke har en sjøl!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: